top of page

Musikktilbud

DJ gruppe
Vi holder til på klubben Underground og har treninger på mandager etter skolen. Vi holder introkurs to ganger i året i starten av hvert halvår. Her får man tilgang til utstyr, trening, øving, osv. Vi er et kollektiv av maks 10 mennesker som bidrar til masse aktiviteter. Alt fra skoleball/fest, klassefest, klubb aktiviteter, GalaxeGLOW og mange andre spille muligheter.


Studiogruppe
Vi holder til i samme bygg som Underground, Gulset. Her er det mulig å lære mer om produsering/beat making, andre måter å lage elektronisk musikk, spille inn vokal, osv. Etter hvert vil det være mulig å booke seg inn i et fullt utstyrt studio. Mer info kommer. Samtidig får man også mulighet å lære om lyd- og lysteknikk for bruk på konserter, teater, osv. Vi bistår også på alle aktiviteter som DJ gruppen jobber med.

Interessert?

Send en melding til oss på Instagram, Facebook eller SnapChat; brukernavn uggulset. Du kan også sende epost til: chris@teamfritid.no

Bula på Menstad
Sammen med ungdom har vi satt i stand et øvingsrom (Bula) for band i kjelleren på Menstad bydelshus. Rommet er fullt innredet med instrumenter og utstyr. Her kan band booke seg inn selv i egen øvingskalender og øve i tidsrommet 15.00-19.30 hver dag. Medlemskap koster 250,- per halvår for hvert bandmedlem og alle må skrive under på kontrakt om bruk av rommet ved innmelding. Hvert band har en representant som sitter i styret.

DJ Kurs
bottom of page