top of page

En med mange roller!

Hils på Jonas. Han har vært kjent med teamfritid i flere år og bidratt så mye i den tiden, samtidig som han selv hatt det moro! I løpet av disse årene, han har samlet på mange "hatter", som inkluderer:


- DJ

- medlem Skien Ungdomsråd

- UG (Underground) Crew

- Gamemaster discord

- streng gameshow leder

- arrangement rigg crew

- sommerskole assistent (musikk produksjon)

- og mer...


La oss bli bedre kjent med Jonas...


Hva er drømmejobben din og hvorfor?

Drømmejobben min er flygeleder (de som sitter i kontrolltårn på flyplasser) Jeg har alltid vært interessert i fly og flyplasser, og når jeg fant ut at det å bli pilot var veldig usannsynlig, bestemte jeg meg for å bli flygeleder.


Hva er viktig for deg når det gjelder fritidstilbud i Skien?

For meg er det viktig at Fritidstilbud er inkluderende og åpne for alle. Ingen skal ikke kunne delta på fritidstilbud på grunn av økonomiske eller sosiale grunner.


Hva er det rarest, gærnest eller flauest ting du har gjort?

Noe av det gærneste jeg har gjort var i sommeren 2021 da jeg hoppet fallskjerm. Det var utrolig gøy og absolutt til å anbefale om du får muligheten.


Hvis du måtte velge mellom to superkrefter, altså å kunne fly, eller være usynlig, hvorfor er annanas så godt på pizza?

Jeg ville nok valgt å kunne fly fordi jeg kunne ha reist hvor som helst, når som helst, [men...] ananas på pizza er ikke godt!


*det siste spørsmålet er på grunn av en eviggående diskusjon om ananas på pizza, mellom Jonas og Chris (Underground). Vi kunne ikke la være å ripe oppe i det ;)

bottom of page