top of page

Gratis teater


Kom innom Hedvigs Hybel fra 18:00 tirsdag 6. september for en matbit før showstart, eller kom innom litt før 19:00 for å hente ut gratis billett!

Sikre deg plass her!


DIMANCHE

En gang i nær fremtid. Menneskeheten har ikke klart å tilpasse seg den nye økologiske virkeligheten. Det er offisielt slutten på verden slik vi kjenner den. I det lille huset deres skal en familie tilbringe søndagen sammen. Midt i det klimatiske kaoset prøver de ganske absurd å opprettholde familietradisjonene sine. Samtidig, et annet sted i verden, gjør tre dyrelivsreportere sitt beste for å dokumentere jordens siste levende art.


Mellom drømmeaktig fiksjon og faktavirkelighet maler Dimanche et vittig og ømt portrett av menneskeheten som er overvunnet av de ukontrollerbare naturkreftene, og observerer det absurde i å opprettholde fasaden midt i en økologisk kollaps.


Hva får du oppleve? Bli med inn i en fantastisk verden med miniatyrkjøretøy, humor, dukketeater, spenning, video, skuespill uten ord og genialt enkle fysiske gjenskapninger av filmspråk – og litt sånn «hvordan gjorde de det?»

bottom of page