top of page

Har du hilst på Isabell?

Visste du at teamfritid har til tider hatt praksis elever fra Skogmo VGS. Elevene går på Helse og Oppvekst linjen og må stille opp til 7 timer i uke, i ca 3 måneder. Vi synes det er så hyggelig å ta dem i mot, og se dem i "action" med barn og ungdom. Det er noe veldig gøy i å kunne gi unge voksner en start i "å bry seg" bransjen. Denne våren er vi så heldig å ha Isabell på to av våre tilbud på Klyve, nemlig Toffo (barn) og Ulrik (ungdom).


Hva er drømmejobben din og hvorfor?

Jeg er litt usikker på hva min drømmejobb er, men jeg vet at jeg vil jobbe med mennesker. Spesielt da barn og unge fordi jeg trives med det.


Hvorfor jeg søkte praksisplass hos teamfritid?

Jeg søkte praksisplass hos teamfritid fordi jeg har vært allerede vært i praksis i barnehage og skole så fa ville jeg prøve noe litt annerledes og med eldre barn/unge.


Hva er det rareste , gærneste eller flaueste ting jeg har gjort?

Jeg er litt usikker på hva det rareste, gærneste eller flauest jeg har gjort
Comentarios


bottom of page