top of page

Hils på Adele

I år har vi gleden av å introdusere vår første lærling! Adele jobber med å bli en barn- og ungdomsarbeider, og vi er heldig at hun har valgt å være hos oss i læringstiden sin. Du kan finne henne på Hedvigs Hybel flere ganger i uken.

teamfritids ny læring

Men nå, kan vi bli bedre kjent med henne...


Hva er drømmejobben din og hvorfor?

Jeg er usikker på hva drømmejobben min er, men jeg er helt sikker på at jeg skal ha en jobb som har noe med mennesker å gjøre. Jeg har ennå ikke bestemt meg om jeg vil bli en ortopediteknikker som lager proteser eller om jeg vil bli barnevernspedagog, synes begge deler høres like spennende de ut.


Hvorfor valgte du å bli barn- og ungdomsarbeider?

Jeg valgte å bli barn- og ungdomsarbeider fordi synes det er mange spennende jobber innenfor barn og ungearbeider yrket. Jeg har en interesse for å hjelpe barn og unge som trenger det. Jeg har ingen god grunn til at jeg valgte dette yrket men jeg har funnet ut at det absolutt er noe for meg.


Hva er det rareste/gærnest/flaueste ting du har gjort?

Det flaueste jeg noen gang har gjort er nok å synge «elektrisk» av Marcus og Martinus foran hele skolen i tiendeklasse.

bottom of page