top of page

Hils på Chanette

Denne gangen har vi gleden av å presentere noen som vi i teamfritid kjenner godt fra før, nemlig Chanette. Vi har hatt gleden av å se Chanette ofte på våre tilbud, gjennom årene, og hun har også bidratt i lang tid som en ungdomsfrivillig på bl.a. Hedvigs Hybel. Som flere av våre praksiselever, går Chanette på Helse og Oppvekst linje på Skogmo Videregåendeskole. Vi er glad for at hun valgte å bidra hos oss i teamfritid. Men nå, er det på tide å slippe hun til med en liten intervju...

Hva er drømmejobben din og hvorfor?

Drømmejobben min er å reise rundt i verden og utforske nye ting.


Hvorfor jeg søkte praksisplass hos teamfritid?

Det viktigste for meg når det gjelder fritidstilbudet i Skien er at barn og ungdom får kommet seg ut og prøve ut nye ting, være sosiale sammen og mestre en ny hverdag.


Hva var den siste gave du kjøpte og ga til noen?

Den siste gaven jeg ga ut var en snøkrystall med bilde av meg og min bestefar som gikk vekk sommer 2021 til min Bestemor.


Fortell oss noe av det rareste du har gjort?

Det rareste jeg har gjort er vel kanskje å gå rundt i Skien sentrum med klovnenese og regnbue briller.

Comments


bottom of page