top of page

Hils på "Kjetina"

Vår kjære Kjetil Berge er nå omringet av kos, tidlig start på dagene og mange bleier, siden han er nå i pappapermisjon fram til ca. april.


Mens han er vekk, vi er så heldig å ha "Kjetina", ellers kjent som Stine Bakke, med på laget. Hun har trådd inn som vikar for Kjetil. Flere kjenner hun fra aktiviteter fra før, men nå kan du finne hun på Positiv Fritid, Toffo, Kongerød etter skoletid og Mæla etter skoletid i løpet av en vanlig uke.


... og her er 3 kjappe spørsmål for å bli bedre kjent med "Kjetina"!

  1. Når du ikke er på teamfritid, hva liker du å finne på? Jeg liker å tilbringe tid med venner, og elsker å binge serier, alt fra 9-1-1 til The Real Housewives of Beverly Hills. Jeg tilbringer også timer på biblioteket på fridagene🤗

  2. Hva er din flaueste øyeblikk? Mitt flaueste øyeblikk er vell fra ungdomsskolen. Tok en liten Mean Girls. Elevrådet skulle danse på en avslutning, og så brått sluttet musikken og fungere så jeg sang videre mens vi danset. Det er helt sant, fortsatt flaut. Jeg kan IKKE å synge

  3. Hva er din stoltest øyeblikk og hvorfor? Mitt stolteste øyeblikk er vell når jeg representerte Norge under VM i hip-hop i 2013. Jeg hadde jobbet meg til å bli tatt ut på daværende landslag, så det var veldig stas for ei som gikk 2.året på VGSComments


bottom of page