Nye lokaler: oppussing på Gulset

Det er store endringer på Gulset om dagen! Fritidsenheten har overtatt bruksansvaret for den gamle tannlegeklinikken på Gulset, og er i gang med å gjøre lokalene om til noe spennende. Det har vært mange skrik i gangene hos tannlegeklinikken gjennom årene, men nå er det kun lyder av brekkjern, slegge og rivearbeid.

Rivegjengen på Gulset, Sander (på stigen), Gabriel og Andre

I disse dagene, er det ungdom fra musikkstudio gruppe, podcast/streamer gruppe og Underground Crew som er med å rive. Det er flere vegger som må fjernes før oppbygningsfasen starter.


Her blir det bl.a. musikkstudio, bandrom, podcast/streaming studio, DJ studio, egen lounge med en av byens beste utsiktene, kjøkken, grupperom/filmrom, og mer! Alt dette blir tilgjengelig for ungdom i Skien, og Gulset er heldig å få det rett i fanget.


Lokalene er i samme bygg som Underground, men i 2 etg. Mange kjenner bygget som gymbygget til Gulset ungdomsskole. Det hele i 2. etg trenger et navn, men vi lurer på hva det bør døpes om til? Har du et forslag? Send oss en melding på instagram eller facebook med ditt forslag.