top of page

Nye lokaler: oppussing på Gulset

Det er store endringer på Gulset om dagen! Fritidsenheten har overtatt bruksansvaret for den gamle tannlegeklinikken på Gulset, og er i gang med å gjøre lokalene om til noe spennende. Det har vært mange skrik i gangene hos tannlegeklinikken gjennom årene, men nå er det kun lyder av brekkjern, slegge og rivearbeid.

Rivegjengen på Gulset, Sander (på stigen), Gabriel og Andre

I disse dagene, er det ungdom fra musikkstudio gruppe, podcast/streamer gruppe og Underground Crew som er med å rive. Det er flere vegger som må fjernes før oppbygningsfasen starter.


Her blir det bl.a. musikkstudio, bandrom, podcast/streaming studio, DJ studio, egen lounge med en av byens beste utsiktene, kjøkken, grupperom/filmrom, og mer! Alt dette blir tilgjengelig for ungdom i Skien, og Gulset er heldig å få det rett i fanget.


Lokalene er i samme bygg som Underground, men i 2 etg. Mange kjenner bygget som gymbygget til Gulset ungdomsskole. Det hele i 2. etg trenger et navn, men vi lurer på hva det bør døpes om til? Har du et forslag? Send oss en melding på instagram eller facebook med ditt forslag.bottom of page