top of page

UngJobb: Diar

Vi fortsetter å presentere våre UngJobb ansatt. Neste ut er Diar som er på Underground teamfrtid, Gulset.


Hva er drømmejobben din og hvorfor?

Min drømmejobb er politi. Fordi jeg liker å jobbe med mennesker, ta vare på mennesker og for å utvikle min personlighet min. Jeg er flerkulturelt og flerspråklig og som politi karriere har dette mye å si. Jeg kan forstå og snakke med mennesker fra andre land og kulturer. Jeg kan være den personen som utvikler landet med mitt språklige og kulturelle egenskaper.


Hvorfor søkte du UngJobb hos teamfritid?

Til tross til min alder har jeg jobbet mye og har en del erfaringer både fra Norge og Hjemlandet. Jeg har jobbet med barn og ungdommer hos Henrys hus og Rådhuset barnehagen. Jeg kan flere språk og jeg forstår mennesker med ulike egenskaper. Det å jobbe med ungdommer handler om å forstå dem og kommunisere med dem. Jeg er den personen som gjør det, derfor ønsket jeg å søke jobb hos teamfritid.


Hva er det rarest/gærnest/flauest ting du har gjort?

Da jeg var i Syria, skulle vi ta en klassebildet, men denne dagen var jeg borte fra skolen. For å få klasse bilder skulle man betale. Så jeg betalte og jeg hadde glemt at jeg var ikke med i bildet. Jeg måtte spare i to uker for å kjøpe den og da jeg kom hjem så lo.


Comments


bottom of page