top of page

UngJobb: møt Iselin

Visste du at teamfritid har tilsatt tre unge og engasjerte personer i alderen 18-22 år til å jobbe hos oss. De får arbeidserfaringer med å jobbe og hjelpe andre.


Vi tenkte å presentere de, og først ut er Iselin. Les en mini intervju med Iselin nedenfor:

UngJobb: Iselin
UngJobb: Iselin

Hva er drømmejobben din og hvorfor?

Drømmejobben min er politi og jeg jobber mot det nå, politi er drømmejobben min siden jeg er glad i å hjelpe folk og har lyst til å hjelpe samfunnet framover med jobben jeg gjør.

Hvorfor søkte du UngJobb hos teamfritid?

Jeg søkte på UngJobb hos Teamfritid fordi det hørtes interessant ut, og det viste seg at jeg trives kjempe godt.

Hva er det rarest/gærnest/flauest ting du har gjort?

Det flaueste jeg har gjort er å ha snubla ned trappa på skolen, jeg holdt på å ramle oppå en lærer, men jeg redda både meg og henne. Det gærneste jeg har gjort er å rafte ned en elv med en god del strøm i elva, vi var på klassetur i 10. klasse og siste dagen vi var der så rafta vi med elva og jeg hoppa uti elva fra en stor stein som de utfordra oss å hoppe uti.
bottom of page